Wat doen wij

Wij leveren diverse diensten. Van het ontwikkelen van een website tot het ontwerp van een complete huisstijl. Tevens dragen wij zorg voor de productie van alle door ons ontworpen producten. Kijk voor meer info over onze producten bij producten.
Wist u dat al voor € 1,-- per dag een website kan huren? alles  inclusief. (excl. BTW). Zo weet u precies wat een site kost voor een jaar, juist € 365,--.

 

Bouwstenen

Een website welke door ons ontwikkeld is kunt u naar eigen wens uitbreiden met bouwstenen. Elke bouwsteen heeft zijn eigen functionaliteit en zorgt op zijn beurt voor de nodige meerwaarde van uw website. Wanneer u werkt met deze bouwstenen weet u vooraf exact welke kosten er met uw site gemoeid zijn. U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Stel zelf uw ideale website samen. U bent de baas.

Ontwerp

Heeft u nog geen eigen huisstijl? Dus nog geen logo, briefpapier, visitekaartje en enveloppen? Ook dat kunnen wij aanbieden tegen een zeer scherp tarief. Wij ontwerpen namelijk een complete huisstijl vanaf  € 120,--. Wij ontwerpen dan: een logo, het briefpapier, een visitekaartje en een envelop.