huur een website

het ontwikkelen van een volledige website kan een kostbare  aangelegenheid zijn. Naast het kopen van een site is het tegenwoordig ook mogelijk om een site te huren. Wij ontwerpen uw site geheel op maat. Daarbij kunt u zelf diverse bouwstenen aan de site vastkoppelen zodat de site geheel naar uw wens wordt samengesteld. De voordelen van het huren van een website zijn:

 

  • Lage vaste maandlasten

  • Eigen URL (www.uwbedrijfsnaam.nl)

  • 24 uur helpdesk

  • Ideaal voor staters

  • De site groeit met uw onderneming mee

 

 

Bouwsteen, Huur een website: € 1,00 per dag. (excl. BTW)

hoe ziet de site uit

Uw nieuwe website zal uit maximaal 10 pagina's bestaan. Meer pagina's is tegen een meerprijs mogelijk. Het ontwerp wordt uitgevoerd op basis van de door u verschafte informatie tijdens het kennismakingsgesprek.

mail adressen

Tevens ontvangt u bij de site een drietal e-mail adressen. U heeft de keuze of dit nieuwe POP3 mail adressen worden, of dat deze doorgestuurd worden naar uw bestaande mail adres.  Als u al over een mail adres beschikt maken wij een mailadres voor u aan, bijvoorbeeld info@uwbedrijfsnaam.nl welke wij automatisch door laten sturen naar uw bestaande mail adres. Zo heeft u zonder dat uw eigen mail adres verandert toch de beschikking over een professioneel e-mail adres. Want zeg nou zelf, een Hotmail account komt toch niet zakelijk over.

 

Onderhoud van de site

Wilt u dat uw site up to date blijft, dan werken wij uw site voor u bij. U leest alles over deze dienst bij de bouwsteen onderhoud. Wilt u graag zelf u site bijwerken, ook dat is mogelijk. Kies dan voor een website op basis van een CMS pakket. Hier leest u meer over op de pagina bouwsteen CMS.